sysmgr does not change after uploaded new sce file

アプリ開発に関する質問 sysmgr does not change after uploaded new sce file

  • このトピックには4件の返信、2人の参加者があり、最後にwawi1984により4年、 11ヶ月前に更新されました。
5件の投稿を表示中 - 1 - 5件目 (全5件中)
  • 投稿者
    投稿
  • #1164
    wawi1984
    参加者

    hi all,

    i already uploaded the new sce file to the robot after i received the super user password. the new sce file exist at the right directory but when i checked the sysmgr. it does not change to what it supposed to be. did i miss any necessary steps to make this thing work?

    #1165
    takahashi@spi
    参加者

    Hello Zawawi,

    Do you have the same result as the following?

    root@aterm:~# ls -l /Extension/robot_platform/lib/addon/sce_0001*
    lrwxrwxrwx    1 root     root            21 Jan  1  2016 /Extension/robot_platform/lib/addon/sce_00010012.so -> sce_00010012.so.1.0.0
    -rwxr-xr-x    1 root     root        701767 Jan  1  2016 /Extension/robot_platform/lib/addon/sce_00010012.so.1.0.0
    root@aterm:~# cat /Extension/robot_platform/conf/sysmgr.conf
    00010012,00000001
    root@aterm:~#
    • この返信は4年、 11ヶ月前にtakahashi@spiが編集しました。
    • この返信は3年、 11ヶ月前にtakahashi@spiが編集しました。
    #1167
    wawi1984
    参加者

    I got it differently in sysmgr.conf .

    Please refer to the image.

    Attachments:
    You must be logged in to view attached files.
    #1169
    takahashi@spi
    参加者

    If you are not familiar with vi, just

    root@aterm:~# echo 00010012,00000001 > /Extension/robot_platform/conf/sysmgr.conf

    and reboot your PaPeRo i.

    • この返信は4年、 11ヶ月前にtakahashi@spiが編集しました。
    • この返信は4年、 11ヶ月前にtakahashi@spiが編集しました。
    #1172
    wawi1984
    参加者

    it is working now.

    thanks takahashi san

5件の投稿を表示中 - 1 - 5件目 (全5件中)
  • このトピックに返信するにはログインが必要です。